Preskoči na vsebino
Vaša sanjska hiša

Gradnja na ključ

JARIS gradnja na ključ po načelu "ključ v roke" vključuje vse postopke in potrebna dela, kjer na koncu prevzamete leseno hišo z urejeno okolico, dvoriščem in nadstreški, pripravljeno za takojšnjo vselitev. Vse za vnaprej znano in zagotovljeno fiksno ceno. To pomeni, da vam ni potrebno prav nič skrbeti, kako in kje na koncu izbrskati dodatna sredstva za plačilo "nepredvidenih dodatnih del".

V hiši je urejena kompletna elektroinstalacija z izbranimi stikali in vtičnicami. Urejena so vsa slikopleskarska dela, finalizirane so tudi stopnice. Vgrajena je že vsa sanitarna oprema, položena je vsa keramika in parket po vašem izboru. Da hiša lahko postane vaš novi dom, manjkata samo še pohištvo in vi.

Od zunaj se hiša ponaša s prelepo fasado, okolica hiše je urejena kot iz škatlice.

Prednosti JARIS gradnje na ključ

Z gradnjo na ključ prihranite čas in denar. Ter vaše živce in skrbi.

Za gradnjo hiše je potrebno približno 50 do 60 različnih izvajalcev. Iskanje in dogovarjanje z vsakim posebej vzame ogromno časa. Izvajalce je potrebno strokovno koordinirati, da se dela izvajajo po pravem vrstnem redu. Predvsem pa so potrebne bogate izkušnje, da lahko od izvajalcev zahtevamo kakovostno izvedbo. Zaradi usklajenosti širše ekipe JARIS strokovnjakov, pri izvedbi ne prihaja do neusklajenosti, zamud in dodatnih predvidenih ali nepredvidenih stroškov. Veliko težo ima tudi JARIS garancija. Z eno garancijo garantiramo našim strankam za vse naše podizvajalce. In tudi nam se kdaj pa kdaj zgodi, da nam izvajalec ali dobavitelj reklamacije ne prizna ali se ne oglaša na telefon. Naša dolžnost do strank pa je, da tudi v takih primerih napako odpravimo. Četudi na svoje stroške. Z gradnjo na ključ vam prihranimo čas, denar, živce in skrbi.

© 2014 - 2024 JARIS d.o.o. Vse pravice pridržane. / Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...