Preskoči na vsebino
Tehnologija

Tehnika

Izbira dobrega sistema za ogrevanje in prezračevanje vpliva na udobje bivanja in na stroške. V naše masivne lesene hiše vgrajujemo toplotne črpalke zrak-voda, priznanega proizvajalca Daikin, v kombinaciji s talnim gretjem. Ta izbira zagotavlja maksimalno udobje ob minimalni porabi. Za toplo vodo skrbi ista naprava, ki ima v sebi že integriran bojler prostornine 260 litrov.

Toplotna črpalka Daikin


Prezračevalna paprava Paul Novus F300

V JARIS hišo pravilom vgradimo tudi prezračevalni sistem z rekuperatorjem. Zagovarjamo centralni prezračevalni sistem s fleksibilnimi cevmi in prezračevalno napravo Paul Novus F300, ki nudi poleg vračanja toplote tudi vračanje vlage.


Vhodna vrata v vašo hišo se lahko odpirajo tudi s pomočjo prstnega odtisa. Naš partner je priznano slovensko podjetje Inotherm.

Vhodna vrata Inotherm


Senčila v naših hišah se upravljajo enostavno in udobno s pomočjo elektro motorjev. Temu lahko dodamo še vremensko vodeno krmiljenje in krmiljenje na daljavo.


Hišni filter

Danes našim strankam priporočamo filtrirni sistem na vstopu vode v hišo. Preko dveh mehanskih filtrov smo si zagotovili, da na naših napravah in armaturah ne bo prihajalo do poškodb zaradi nečistoč v javnem vododovnem sistemu.


Alarmni sistem priporočamo za vsako hišo. Največkrat vlomilce odganja že samo dejstvo, da hiša ima alarmni sistem. Seveda se lahko instalira tudi naknadno, vendar če to predvidimo že v času gradnje in pripravimo vsaj predinstalacijo, bomo imeli na dolgi rok cenejši alarmni sistem in manj vzdrževalnih stroškov.

Prihaja doba samozadostnih hiš električnih vozil. Zato našim strankam že danes priporočamo predpripravo električne instalacije za polnilo postajo in predinstalacijo za sončno elektrarno.

© 2014 - 2024 JARIS d.o.o. Vse pravice pridržane. / Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...