Preskoči na vsebino
Vaša sanjska hiša

Hiša JARIS

Včasih naše stranke preprosto ne najdejo primerne hiše za nakup. Ali jim ne odgovarja lokacija, ali jim ne ustreza arhitektura ali pa izvedba. Največkrat imajo tako že svojo parcelo, ker si želijo enkrat v življenju zgraditi hišo, ki bi bila povsem po njihovi meri in po njihovem okusu. Hišo, ki bi postala dom. Prijeten, zdrav in varčen dom.

Resnično je gradnja lastnega doma zelo zahteven in kompleksen projekt, ki zahteva veliko znanja in izkušenj z različnih področij. V gradnjo je običajno vključenih več kot 50 različnih izvajalcev. Nabiranje znanj, iskanje najboljših izvajalcev in koordinacija dela bodočim graditeljem vzamejo ogromno časa in potrpljenja. Danes smo vsi zasedeni praktično od jutra do večera; služba, otroci, popoldanske aktivnosti. Kje najti še čas za vodenje gradnje hiše? Več kot 50 izvajalcev, pogodb, obračunov, prevzemov izvedenih del, garancij, kontaktov ...?

Komu zaupati gradnjo svoje sanjske hiše? To je težka odločitev, ki jo navadno sprejmemo le enkrat v življenju in nas spremlja do konca življenja.

Pri JARISu to razumemo. Razbremenili vas bomo gradbenih tegob, da boste lahko opravljali svoj posel in se veselili z družino. Prisluhnili bomo vašim željam, strokovno bomo snovali vaš novi dom in vas navdušili z izvedbo. Zgradili vam bomo prijeten, zdrav in varčen dom. Točno tak, kot ste si ga želeli.

Kje torej začeti?

Prepustite delo našim strokovnjakom. Z našim unikatnim sistemom gradnje na ključ bomo poskrbeli tudi za najmanjše detajle. Po vrnitvi z zasluženih počitnic se boste lahko takoj vselili v vaš novi dom. Vse za vnaprej poznano in garantirano fiksno ceno.

© 2014 - 2024 JARIS d.o.o. Vse pravice pridržane. / Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...