Preskoči na vsebino
Članki
Ravne strehe Ravne strehe

Sprva so se ravne strehe pojavile na industrijskih, večstanovanjskih in večjih javnih objektih, sčasoma pa tudi na družinskih hišah. Načeloma nič narobe, razen naših pričakovanj. Potrošniki danes pričakujemo, da bo hiša modernejša, trajnejša, brez vzdrževanja, pa še cenejša. Žal ne gre tako. Vsako streho je potrebno po določenem času zamenjati, pa naj bo to enokapna, dvokapna ali pa tako imenovana ravna. In vsako streho je potrebno vzdrževati, po pravilih stroke celo dvakrat letno. In ker so ravne strehe pogosto še brez napuščev, nam taka izvedba podraži tudi izvedbo fasade.

Gradnja v CLT tehnologiji Gradnja v CLT tehnologiji

Uporaba križno lepljenega lesa pomeni vrhunec ponudbe na področju montažne gradnje. Gradnja je vodena, čista in hitra. Objekt je pod streho v samo tednu dni.

Vrste lesenih hiš Vrste lesenih hiš

Drugo poglavje iz strokovnega priročnika za gradnjo hiše: Montažna hiša - moj novi dom

Večina še vedno izbira le na podlagi najnižje cene Večina še vedno izbira le na podlagi najnižje cene

V Sloveniji tako zasebni kot javni investitorji še vedno dajejo prednost zidani gradnji, čeprav lesena prinaša veliko inovativnih rešitev, ki pocenijo gradnjo, povečajo varnost ter zvišajo kakovost našega bivanja.

Lesena hiša: Če bi se selili, bi jo vzeli s seboj Lesena hiša: Če bi se selili, bi jo vzeli s seboj

Ko sva prvič prišla na gradbišče, naju je presenetila dobra volja izvajalcev. Zdi se, da so to pozitivno energijo prenesli tudi na hišo, v kateri zdaj živimo že tri leta in je ne bi zamenjali za nič na svetu.

Se odpravljate na pot do vaše sanjske hiše?

Opišite nam jo in preverili bomo, kako vam lahko pomagamo na tej poti.

Predstavite nam vašo sanjsko hišo

© 2014 - 2017 JARIS d.o.o. Vse pravice pridržane. / Piškotki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...